بازدید رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر نظارت بر مواد غذایی از واحد فرآورده های گوشتی
بازدید مشترک رئیس سازمان غذا و دارو مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی به همراه معاون فنی دیوان محاسبات کشور و مدیر کل اداره امور فرآوردههای غذایی آشامیدنی سازمان غذا دارو از واحدهای فرآوردههای گوشتی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران.
برگزاری مراسم درگذشت پدر گرامی همکار خانم علی آبادی
مراسم درگذشت پدرهمکارگرامی فائزه سبزی علی آبادی ،حسابدار معاونت غذا و دارو ، صبح امروز 10شهریور 1403 با حضور مدیران و کارمندان معاونت غذا و دارو در سالن شورا برگزار شد.
دوره آموزشی فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی برگزار شد
دوره آموزشی فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دوره آموزشی فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی برگزار شد
دوره آموزشی فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
پیام تبریک معاون غذا و دارو به مناسبت روز داروساز
دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران پنجم شهریور ۱۴۰۳ فرارسیدن ولادت دانشمند شهیر محمدابن زکریای رازی و روز داروساز را به همه داروسازان ایران به ویژه همکاران معاونت غذا و دارو تبریک گفت.
پیام تبریک معاون غذا و دارو به مناسبت روز داروساز
دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران پنجم شهریور ۱۴۰۳ فرارسیدن ولادت دانشمند شهیر محمدابن زکریای رازی و روز داروساز را به همه داروسازان ایران به ویژه همکاران معاونت غذا و دارو تبریک گفت.
جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های حجیم تزریقی برگزار شد
جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های حجیم تزریقی برای پزشکان و دستیاران پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد.
جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های حجیم تزریقی برگزار شد
جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های حجیم تزریقی برای پزشکان و دستیاران پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد.
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی برگزار شد
جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی (طعم دهنده ها و رنگ دهنده ها) با هدف آشنایی کارشناسان در خصوص انواع طعم دهنده های خوراکی برگزار شد.
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی برگزار شد
جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی (طعم دهنده ها و رنگ دهنده ها) با هدف آشنایی کارشناسان در خصوص انواع طعم دهنده های خوراکی برگزار شد.