در حاشیه جلسه شورای مدیران مطرح شد:
کمیت گرا نباشید، کیفیت جو باشید
دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی، معاون غذا و دارو دانشگاه در حاشیه جلسه شورای مدیران ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان توصیه هایی در خصوص این ماه از آیت اله کشمیری از عارفان شیعه بیان کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی، معاون غذا و دارو دانشگاه در تاریخ 22 اسفند 1402 در حاشیه جلسه شورای مدیران ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان توصیه هایی در خصوص ماه مبارک رمضان از آیت اله کشمیری از عارفان شیعه بیان کرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: آیت اله سید عبدالکریم رضوی کشمیری از عارفان شیعه و از شاگردان سید علی آقا قاضی طباطبائی و سید هاشم بود، او در سال 1378 در گذشت و در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد.این عالم فاضل برای بهره بیشتر از ماه رمضان توصیه های جالبی داشتند که در ذیل به چند مورد آن اشاره می شود:
- تفکر، حتما دقایقی از ساعات رازآمیز روزه داری خود را به برترین عبادت اختصاص دهید و آن هم جیزی نسیت جز تفکر. با خود و خدای خود خلوت کنید، خصوصا به نوع رابطه حضرت حق با خودتان بیندیشید.
- یکی از مهمترین حالات بندگی خصوصا در ماه رمضان، حالتی است که توصیه ی موکد نبی مکرم است و آن "سجده طولانی" است .فقط خدا و اولیاء الهی میداندد هنگام سجده عبودیت چه بارانی از ابر رحمت و چه برکاتی از عالم ربوبیت بر سر شما می بارد. حتما در یک روز سجده طولانی داشته باشید.
- "کمیت گرا نباشید، کیفیت جوباشید" ، دنبال ختم آیات و ادعیه نباشید بلکه در پی هضم آنها باشید. غذای اندک را خوب بجوید تا جزء جانتان شود.بزرگترین مشکل ما قشری نگری به دین و شریعت است.آغاز ماه رمضان حتما نیت کنید فقط برای الله روزه بگیرید، فقط الله.
- حتی المقدور در خانه خود افطار کنید، حتی در مساجد افطار نکنید، بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظه افطاربه خانواده و خانه شما تعلق گیرد.
- هنگام افطار دلال کنید. دلال یعنی ناز کردن: هنگام افطار برای خدا ناز کنید! چون برایش روزه گرفتید و حضرتش خوان کرم گسترده است.
- رمز ماندگاری در ضیافت الهی رمضان کیمیای " حسن خلق" است. با فرزندانف خویشان و دوستان خود با اکسیر حسن خلق و مهربانی برخورد کنید.لحظه ی عصبانیت و خشم شما همان لحظه اخراج شما از این مهمانی الهی است.
- کشتی رویایی رمضان سوار بر امواج دریای " اشک" به ساحل نجات می رسد. از خدای سبحان در این ماه خصوصا اسحار سحرآمیز آن اشک و گریه در خواست کنید.
- از ابتدای ماه رمضان باید هدف گذاری شما " لیله القدر" باشد که جان رمضان است . سعی کنیم شب قدر در ما واقع شود نه در ماه.
- این ماه، ماه "ربیع القرآن " ماست . در این بهار قرآنی هرروز یک آیه را انتخاب کنید و تا افطار بطور متناوب تلاوت و در پیرامون آن تدبر نمایید.
- در سراسر ماه رمضان توجه شما به روزه دار حقیقی و انسان کامل یعنی امام عصر نباید منقطع شود.
ارسال به دوستان