• تاریخ انتشار : 1400/05/31 - 12:18

پنل تازه‌های درمان رمدیسیویر برگزار می شود

معاونت غذا و دارو با همکاری معاونت درمان دانشگاه، پنل تازه‌های درمان رمدیسیویر را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این پنل روز دوشنبه 1 شهریور 1400، از ساعت 12 تا 14 با حضور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر شیرین افهمی هیئت علمی عفونی بیمارستان شریعتی، دکتر ام البنین پاک نژاد هیئت علمی ریه بیمارستان شریعتی، دکتر نسیم خواجوی راد هیئت علمی داخلی بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر اکبر فتوحی هیئت علمی اپیدمولوژی دانشگاه، دکتر اتابک نجفی هیئت علمی بیهوشی و مراقبت های ویژه بیمارستان سینا، دکتر حسین خلیلی مدیرگروه فارماکوتراپی دانشگاه و دکتر سیدعلی دهقان منشادی هیئت علمی عفونی و معاون درمان بیمارستان امام خمینی (ره) در  بستر Tritapp برگزار خواهد شد.
متقاضیان برای حضور در این رویداد می توانند با ورود به این لینک ثبت نام و شرکت کنند.
توضیح اینکه وبینار به صورت رایگان برگزار می شود.

روابط عمومی

روابط عمومی