قدردانی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر محمدرضا شانه ساز معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اهدای لوح سپاس از زحمات بی شائبه و خستگی ناپذیر دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه، در حوزه غذا و دارو و پاسداری از سلامت جامعه و مبارزه با ویروس کووید 19 قدردانی کرد.
تشریح اقدامات معاونت غذا و دارو در هفته پدافند غیرعامل
به مناسبت هفته پدافند غیرعامل با شعار "پدافند غیر عامل، ایران پایدار" اقدامات معاونت غذا و دارو در این هفته اعلام شد.
به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیتها
وبینار آموزشی راه های پیشگیری از انواع مسمومیت برگزار شد
آموزش مجازی انواع مسمومیت و راهکار پیشگیری از آنها باهدف افزایش آگاهی اولیای دانش آموزان مدرسه چمران در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دومین جلسه کمیتههای پیگیری شیوهنامه مبارزه با قاچاق مواد خوراکی- آشامیدنی و دارو و مکمل
دومین جلسه کمیتههای پیگیری شیوهنامه مبارزه با قاچاق مواد خوراکی- آشامیدنی و دارو و مکمل باهدف پیگیری مشکلات و خلأهای موجود در فرآیند مبارزه با قاچاق اقلام سلامتمحور در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
وبینار آموزشی راههای پیشگیری از مسمومیت غذایی برگزار شد
آموزش مجازی پیشگیری از مسمومیت غذایی باهدف افزایش آگاهی اولیا دانش آموزان مدرسه چمران در خصوص راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
هفتمین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانهها برگزار شد
هفتمین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانهها باهدف بررسی پروندههای مربوط به ابطال مجوز و تأسیس همزمان داروخانه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
بازدید سرپرست دانشگاه از غرفه معاونت غذا و دارو در ششمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما
در ششمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما دکتر حسین قناعتی از غرفه معاونت غذا و دارو دیدن کرد.
آموزش آشنایی با گروه های غذایی و تغذیه سالم در مهدکودک نسیم مادر
به مناسبت هفته جهانی غذا جلسهی آموزشی آشنایی با گروه های غذایی و تغذیه سالم در مهدکودک نسیم مادر واقع در منطقه شش تهران توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا
دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو در پیامی ضمن تبریک 24 مهر روز جهانی غذا گفت: انتخاب مواد غذایی برای یک زندگی سالم می تواند به سادگی استفاده از دریافت کالری متعادل، لذت بردن از غذا و کمتر خوردن، اجتناب از وعده های غذایی بزرگ، قرار دادن میوه ها و سبزیجات در نیمی از بشقاب، تغییر دادن شیر مصرفی به انواع بدون چربی یا کم چرب (1درصد)، دریافت نیمی از غلات مصرفی به صورت سبوس دار، احتیاط در مصرف غذاهای حاوی نمک و نوشیدن آب به جای نوشیدنی های شیرین باشد.
سومین روز از نمایشگاه ایران فارما
حضور اساتید دانشکده داروسازی دانشگاه در غرفه معاونت غذا و دارو
غرفه معاونت غذا و دارو در سومین روز از نمایشگاه ایران فارما، میزبان اساتید دانشکده داروسازی بود.