لیست اخبار صفحه :33
آموزش راه های پیشگیری از خرید اقلام سلامت محور تقلبی در سطح عرضه
معاونت غذا و دارو

آموزش راه های پیشگیری از خرید اقلام سلامت محور تقلبی در سطح عرضه

آموزش چهره به چهره راه های پیشگیری از خرید اقلام سلامت محور تقلبی در شهرری و حومه با حضور کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برگزار شد.

قدردانی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران

قدردانی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر محمدرضا شانه ساز معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اهدای لوح سپاس از زحمات بی شائبه و خستگی ناپذیر دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه، در حوزه غذا و دارو و پاسداری از سلامت جامعه و مبارزه با ویروس کووید 19 قدردانی کرد.

دومین جلسه کمیته‌های پیگیری شیوه‌نامه مبارزه با قاچاق مواد خوراکی- آشامیدنی و دارو و مکمل

دومین جلسه کمیته‌های پیگیری شیوه‌نامه مبارزه با قاچاق مواد خوراکی- آشامیدنی و دارو و مکمل

دومین جلسه کمیته‌های پیگیری شیوه‌نامه مبارزه با قاچاق مواد خوراکی- آشامیدنی و دارو و مکمل باهدف ‌پیگیری مشکلات و خلأهای موجود در فرآیند مبارزه با قاچاق اقلام سلامت‌محور در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا

پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو در پیامی ضمن تبریک 24 مهر روز جهانی غذا گفت: انتخاب مواد غذایی برای یک زندگی سالم می تواند به سادگی استفاده از دریافت کالری متعادل، لذت بردن از غذا و کمتر خوردن، اجتناب از وعده های غذایی بزرگ، قرار دادن میوه ها و سبزیجات در نیمی از بشقاب، تغییر دادن شیر مصرفی به انواع بدون چربی یا کم چرب (1درصد)، دریافت نیمی از غلات مصرفی به صورت سبوس دار، احتیاط در مصرف غذاهای حاوی نمک و نوشیدن آب به جای نوشیدنی های شیرین باشد.