• تاریخ انتشار : 1400/06/02 - 14:34

حضور معاون غذا و دارو دانشگاه در پنل تازه‌های درمان رمدسیویر

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه در پنل تازه‌های درمان رمدسیویر گزارشی از توزیع و مصرف این دارو در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دکتر حاجی محمودی در پنل تازه‌های درمان رمدسیویر که روز دوشنبه 1 شهریور 1400 برگزار شد؛ گزارشی از معضل تامین رمدسیویر در کشور و وضعیت دانشگاه ارائه داد.
معاون غذا و دارو دانشگاه در خصوص رمدسیویر تولیدی در کارخانجات ایرانی و مصرف این دارو از مرداد 1399 تا مرداد 1400 گزارشی ارائه داد.
وی در ادامه به بررسی روند تغییرات در بیماران و داروی مصرفی، مقایسه روند تغییرات داروی مصرفی در بیمارستان های مختلف و هزینه رمدسیویر در بیمارستان در بخش های بستری و سرپایی پرداخت.
همچنین معاون غذا و دارو، تعداد ویال های مصرفی در بیمارستان به ازای یکصد بیمار براساس تعداد کل بیماران (بستری و سرپایی)، مقایسه ویال مصرفی به ازای 100بیمار بستری در ماه های مختلف و در تیر و مرداد 1400، را بررسی کرد.
در پایان دکتر حاجی محمودی به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ داد.