• تاریخ انتشار : 1399/11/15 - 14:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آموزش مجازی راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی ویژه والدین دانش آموزان دبستان شهید منتظری

آموزش مجازی راهکار پیشگیری از مسمومیت غذایی با هدف افزایش آگاهی در خصوص تعریف مسمومیت غذایی، دلایل ایجاد، علائم آن و اقدامات لازم هنگام وقوع مسمومیت، در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی با هدف افزایش آگاهی والدین دانش آموزان دبستان شهید منتظری در خصوص راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی روز سه شنبه 14 بهمن ۹۹ برگزار شد.
در این جلسه مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص تعریف مسمومیت غذایی، دلایل ایجاد، علائم آن و اقدامات لازم هنگام وقوع مسمومیت مطالبی را ارائه داد.
در ادامه مهندس نافعی به ضرورت رعایت نکاتی از قبیل تمیزکزدن دستها، ظروف و سطوح قبل، حین و بعد از آشپزی، جدا نگهداشتن مواد غذایی خام و پخته از یکدیگر، پختن کامل مواد غذایی و عدم مصرف گوشت، تخم مرغ و … به صورت نیم پز، نگهداری اقلام مواد غذایی در جای خنک و دور ریختن مواد غذایی که به سالم بودن آنها شک داریم تاکید کرد.
وی در خصوص نحوه نگهداری مواد غذایی و یخ زدایی اقلام فریز شده به روش صحیح مطالبی را بیان کرد.
در پایان حاضرین در این وبینار آموزشی سوالات خود را در خصوص موارد مطرح شده عنوان کردند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت
  • کد خبر : 244283
روابط عمومی
تهیه کننده

روابط عمومی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *