3 مورد یافت شد

آموزش نحوه صدورگواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/آموزش-نحوه-صدورگواهی-بهداشت-جهت-صادرکنندگان-فرآورده-های-غذایی،-آشامیدنی،-آرایشی-و-بهداشتی-

آموزش نحوه صدورگواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی آموزش نحوه صدورگواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وبینار آموزش نحوه صدور گواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی،...

وبینار آموزشی راه‌های «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور

https://fdo.tums.ac.ir/news/وبینار-آموزشی-راه‌های-«تشخیص-تقلب-و-قاچاق-از-اصل»-در-اقلام-سلامت-محور

وبینار آموزشی راه‌های «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور در دومین روز از هفته جهانی غذا: وبینار آموزشی راه‌های «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور وبینار آموزشی راه‌های تشخیص اقلام تقلبی و قاچاق از اصل در اقلام سلامت ‌محور برای...

وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/وبینار-آموزشی-آشنایی-با-سامانه-TTAC-برگزار-شد

وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC با هدف بهره مندی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آرایشی و بهداشتی برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه