62 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت ها/برگزاری-وبینار-آموزشی-«مبانی-و-مفاهیم-اولیه-طعمدهندهها-و-انواع-اسانس»-ویژه-مسئولین-فنی
وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعمدهندهها و انواع برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعمدهندهها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی وبینار دو روزه «مبانی و مفاهیم اولیه طعمدهندهها و انواع اسانس» به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/برگزاری-وبینار-آموزشی-آشنایی-با-بخشنامه-الزامات-فنی-مایعات-پاک-کننده-اسیدی،-قلیایی-و-سفیدکننده-های-کلرینه-و-فرآورده-های-سفید-کننده-کلردار
وبینار آموزشی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفیدکننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار برگزاری وبینار آموزشی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفیدکننده های کلرینه و فرآورده های سفید...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-روشهای-ارزیابی-حسی-و-کاربرد-آن-در-صنعت-غذا-
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا دوره مجازی "آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا" ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی به همت...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت ها/وبینار-آشنایی-با-شیوه-پرداخت-تعرفه-بر-مبنای-ماده-24-قانون-تنظیم-بخشی-از-مقررات-مالی-دولت
وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت وبینار آشنایی با شیوه...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آشنایی-با-شیوه-پرداخت-تعرفه-بر-مبنای-ماده-24-قانون-تنظیم-بخشی-از-مقررات-مالی-دولت
وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، از طریق درگاه معتبر سازمان در تاریخ 3 خرداد 1404دارای 5 امتیاز ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی برگزار میگردد. --> وبینار آشنایی با شیوه...
https://fdo.tums.ac.ir/News/آموزش-نحوه-صدورگواهی-بهداشت-جهت-صادرکنندگان-فرآورده-های-غذایی،-آشامیدنی،-آرایشی-و-بهداشتی-
وبینار آموزش نحوه صدور گواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با هدف افزایش سرعت انجام امورات مربوطه و بهبود وضعیت نظارتی مسئولین فنی برگزار گردید. --> به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، صبح...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اطلاعیه های معاونت/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-ویژه-تمامی-مسئولین-فنی-غذایی،-آشامیدنی-،آرایشی-و-بهداشتی-با-امتیاز-آموزشی
وبینار آشنایی با دستور العمل صدور گواهی بهداشت جهت صادر کنندگان فراورده های غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در تاریخ 27 آذر 1403 --> "برگزاری دوره آموزشی ویژه مسئولین فنی شاغل در واحد های غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی" جهت ثبت نام در دوره ها...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-های-معاونت/اطلاع-رسانی-در-خصوص-جلسه-آموزشی-بررسی-اجمالی-مسمومیت-های-شایع
اطلاع رسانی در خصوص جلسه آموزشی بررسی اجمالی مسمومیت های شایع اطلاع رسانی در خصوص جلسه آموزشی بررسی اجمالی مسمومیت های شایع جلسه آموزشی با مسمومیت های شایع و راه های پیشگیری در روز سه شنبه مورخ 22 آبان 1403 برگزارخواهد شد. --> جلسه آموزشی با عنوان "بررسی...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-های-معاونت/برگزاری-وبینار-آشنایی-با-سیستم-اتوماسیون-چارگون
وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون چارگون برگزاری وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون چارگون برگزاری وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون (چارگون) ویژه مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران --> وبینار آشنایی با سیستم...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-های-معاونت/برگزاری-وبینار-آشنایی-با-سیستم-اتوماسیون-اداری-چارگون-
وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون (چارگون) برگزاری وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون اداری چارگون برگزاری وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون (چارگون) ویژه مسئولین فنی شاغل در واحدهای آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران --> وبینار آشنایی با...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود