1 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/آشنایی-با-روشهای-ارزیابی-حسی-و-کاربرد-آن-در-صنعت-غذا-ویژه-مسئولین-فنی
روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی دوره مجازی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه تمامی مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود