20 مورد یافت شد

آرشیو اخبار مدیریت ها

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها

لیست اخبار صفحه :1 به همت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران: جلسه آموزشی اصول و احراز صلاحیت دستگاه های آنالیز کروماتوگرافی مایع و Trouble Shooting” 1403/11/07 - 12:40 جلسه آموزشی اصول و احراز صلاحیت دستگاه های آنالیز کروماتوگرافی مایع و...

بیست و یکمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزارشد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/بیست و یکمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزارشد

بیست و یکمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزارشد بیست و یکمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزارشد بیست و یکمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی...

وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون اداری چارگون ویژه مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/-وبینار-آشنایی-با-سیستم-اتوماسیون-اداری-چارگون-ویژه-مسئولین-فنی-شاغل-در-واحدهای-غذایی-آشامیدنی-برگزار-شد

وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون اداری چارگون ویژه مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی برگزار شد به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه: وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون اداری چارگون ویژه مسئولین فنی شاغل در...

راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی

راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی به مناسبت هفته جهانی غذا: راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی به مناسبت هفته جهانی غذا، دوره آموزشی آشنایی با طرح برچسب مواد غذایی آشامیدنی و نشانگررنگی با هدف...

پیام دکتر برادران به مناسبت روز جهانی قلب

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/پیام-دکتر-برادران-به-مناسبت-روز-جهانی-قلب

پیام دکتر برادران به مناسبت روز جهانی قلب پیام دکتر برادران به مناسبت روز جهانی قلب تقریباً نیمی از بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن، از جمله بیماری قلبی، داروهای خود را به‌طور منظم مصرف نمی‌کنند،این امر می‌تواند منجر به عدم کنترل عوامل خطر، افزایش...

پیام دکتر برادران به مناسبت 27 شهریور، روز ایمنی بیمار

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/پیام-دکتر-برادران-به-مناسبت-27-شهریور،-روز-ایمنی-بیمار

پیام دکتر برادران به مناسبت 27 شهریور، روز ایمنی بیمار پیام دکتر برادران به مناسبت 27 شهریور، روز ایمنی بیمار دکتر حنانه برادران مدیر اداره نظارت و پایش فراورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه به مناسبت 27 شهریور روز ایمنی بیمار پیامی را صادر کرد. -->...

دوره آشنایی با فرآیند صدور، تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه برگزارشد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/دوره-آشنایی-با-فرآیند-صدور،-تمدید-و-اصلاح-انواع-پروانه-های-ساخت-کارخانه-برگزارشد

دوره آشنایی با فرآیند صدور، تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه برگزارشد دوره آشنایی با فرآیند صدور، تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه برگزارشد دوره آشنایی با فرآیند صدور، تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه ، کارگاه برای مسئولین...

بازدید رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر نظارت بر مواد غذایی از واحد فرآورده های گوشتی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/بازدید-رئیس-سازمان-غذا-و-دارو-و-مدیر-نظارت-بر-مواد-غذایی-از-واحد-فرآورده-های-گوشتی-

بازدید رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر نظارت بر مواد غذایی از واحد فرآورده های گوشتی بازدید رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر نظارت بر مواد غذایی از واحد فرآورده های گوشتی بازدید مشترک رئیس سازمان غذا و دارو مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی به همراه معاون فنی...

دوره آموزشی فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/دوره-آموزشی-فرمولاسیون-محصولات-آرایشی-و-بهداشتی-برگزار-شد

دوره آموزشی فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی برگزار شد دوره آموزشی فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی برگزار شد دوره آموزشی فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سالن شورا معاونت غذا و دارو...

جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/جلسه-آموزشی-افزودنی-های-مجاز-در-محصولات-خوراکی-و-آشامیدنی-برگزار-شد

جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی برگزار شد به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه: جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی برگزار شد جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه