معاونت غذا و دارو | کلیدواژه

3 مورد یافت شد

آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/آموزش-مجازی-توجیهی-بدوخدمت-برای-مسئولین-فنی-واحدهای-تولیدی-غذایی-آشامیدنی-آرایشی-بهداشتی

واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی در تاریخ 15 شهریور 1404 با حضور کارشناسان این حوزه در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد. در این وبینار مهندس صادقی در ابتدای جلسه درخصوص نحوه بارگزاری اطلاعات و مستندات واحدهای تولیدی در سامانه TTAC به...

برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی

https://fdo.tums.ac.ir/news/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-ویژه-تمامی-مسئولین-فنی-شاغل-در-واحدهای-غذایی،-آشامیدنی-(اردیبهشت-1404)

واحدهای غذایی، آشامیدنی (اردیبهشت 1404) وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی در تاریخ 24 اردیبهشت 1404 ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی دارای 5 امتیاز برگزار میگردد. --> وبینار...

دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/دوره-توجیهی-بدو-خدمت-برای-مسئولین-فنی-شاغل-در-واحدهای-غذایی-آشامیدنی-آرایشی-و-بهداشتی-برگزار-شد

واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی برگزار شد دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی برگزار شد دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی با حضور دکتر علی مدد و...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه