2 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/News/برگزاری-جلسه-بازآموزی-آداب-و-شئونات-بازرسی،-آموزش-چک-لیست-و-گزارش-دهی-جهت-ارتقاء-کارشناسان-آزمایشگاه-
بازآموزی برگزاری جلسه بازآموزی آداب و شئونات بازرسی، آموزش چک لیست و گزارش دهی جهت ارتقاء کارشناسان آزمایشگاه جلسه ای با هدف آموزش کارشناسان آزمایشگاه در راستای اطلاعات فنی و کیفی استاندارد ایزو 17025 برگزار گردید. --> به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و...
https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/ایجاد-کاربری-در-پیام-رسان-بله-توسط-مدیر-عاملان-واحدهای-تولیدی
واحدهای تولیدی ایجاد کاربری در پیام رسان بله توسط مدیر عاملان واحدهای تولیدی اطلاع رسانی شد. --> با توجه به اهمیت اطلاع رسانی سریع در موارد خاص و ضروری و ارتباط مستقیم با واحدهای تولید مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی تحت نظارت این معاونت و اختلال پیش آمده...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود