6 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/news/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-راهکارهای-کاهش-نمک-در-برنامه-غذایی-
نمک در برنامه غذایی به مناسبت هفته فشارخون: برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی دانش آموزان در مدرسه دخترانه مکتب القرآن...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-دوره-آموزشی-راهکارهای-کاهش-نمک-در-برنامه-غذایی-و-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-
نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه: برگزاری دوره آموزشی راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-راهکارهای-کاهش-نمک-در-برنامه-غذایی-و-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-در-طرح-برچسب-موادغذایی-
نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه: برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/مصرف-زیاد-نمک-عاملی-برای-ایجاد-و-پیشرفت-سرطان-معده-است
نمک عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده است همزمان با پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم : مصرف زیاد نمک عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده است مصرف زیاد نمک میتواند خطر ابتلاء به عفونت هلیکو باکتر پیلوری را افزایش می دهد که این باکتری به نوبه خود...
https://fdo.tums.ac.ir/News/وبینار-آموزشی-راه-های-کاهش-مصرف-نمک-ویژه-دانش-آموزان-مدرسه-بتول-بقا
نمک ویژه دانش آموزان مدرسه بتول بقا وبینار آموزشی راه های کاهش مصرف نمک ویژه دانش آموزان مدرسه بتول بقا آموزش مجازی راه های کاهش مصرف نمک باهدف افزایش دانش آموزان مدرسه بتول بقا توسط کارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد. -->...
https://fdo.tums.ac.ir/پوسترهای-غذائی،آرایشی-و-بهداشتی/پوستر-راه-های-کاهش-مصرف-نمک
نمک پوستر غذائی،آرایشی و بهداشتی پوستر راه های کاهش مصرف نمک آگاهی از سدیم موجود در مواد غذایی و استفاده از روش های جدید تهیه غذاها میتواند در رسیدن به هدف کاهش مصرف سدیم کمک کند. --> پوستری با عنوان راه های کاهش مصرف نمک توسط مدیریت نظارت و پایش مصرف...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود