8 مورد یافت شد

جمع آوری فرآورده های فاقد مجوز قطره آهن حکیم روازاده و نمک صورتی هیمالیا

https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-ها-و-جمع-آوری-(ریکال)-مدیریت-طبیعی-سنتی-مکمل/جمع-آوری-فرآورده-های-فاقد-مجوز-قطره-آهن-حکیم-روازاده-و-نمک-صورتی-هیمالیا

نمک صورتی هیمالیا جمع آوری فرآورده های فاقد مجوز قطره آهن حکیم روازاده و نمک صورتی هیمالیا جمع آوری فرآورده های فاقد مجوز قطره آهن حکیم روازاده و نمک صورتی هیمالیا از سوی مدیر کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک اطلاع رسانی شد. --> برای دریافت...

جمع آوری فرآورده های قطره آهن حکیم روازاده و نمک صورتی هیمالیا

https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه ها مدیریت دارو/جمع-آوری-فرآورده-های-قطره-آهن-حکیم-روازاده-و-نمک-صورتی-هیمالیا

نمک صورتی هیمالیا جمع آوری فرآورده های قطره آهن حکیم روازاده و نمک صورتی هیمالیا جمع آوری فرآورده های قطره آهن حکیم روازاده و نمک صورتی هیمالیا توسط مدیر کل فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک اطلاع رسانی شد. --> دریافت جمع آوری فرآورده های قطره آهن...

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-راهکارهای-کاهش-نمک-در-برنامه-غذایی-

نمک در برنامه غذایی به مناسبت هفته فشارخون: برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی دانش آموزان در مدرسه دخترانه مکتب القرآن...

برگزاری دوره آموزشی راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی

https://fdo.tums.ac.ir/News/برگزاری-دوره-آموزشی-راهکارهای-کاهش-نمک-در-برنامه-غذایی-و-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-

نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه: برگزاری دوره آموزشی راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با...

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-راهکارهای-کاهش-نمک-در-برنامه-غذایی-و-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-در-طرح‌-برچسب-موادغذایی-

نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه: برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب...

مصرف زیاد نمک عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده است

https://fdo.tums.ac.ir/news/مصرف-زیاد-نمک-عاملی-برای-ایجاد-و-پیشرفت-سرطان-معده-است

نمک عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده است همزمان با پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم : مصرف زیاد نمک عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده است مصرف زیاد نمک می‌تواند خطر ابتلاء به عفونت هلیکو باکتر پیلوری را افزایش می دهد که این باکتری به نوبه خود...

وبینار آموزشی راه های کاهش مصرف نمک ویژه دانش آموزان مدرسه بتول بقا

https://fdo.tums.ac.ir/news/وبینار-آموزشی-راه-های-کاهش-مصرف-نمک-ویژه-دانش-آموزان-مدرسه-بتول-بقا

نمک ویژه دانش آموزان مدرسه بتول بقا وبینار آموزشی راه های کاهش مصرف نمک ویژه دانش آموزان مدرسه بتول بقا آموزش مجازی راه های کاهش مصرف نمک باهدف افزایش دانش آموزان مدرسه بتول بقا توسط کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد. -->...

پوستر راه های کاهش مصرف نمک

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-مطالب-آموزشی-پایش/پوستر-راه-های-کاهش-مصرف-نمک

نمک پوستر غذائی،آرایشی و بهداشتی پوستر راه های کاهش مصرف نمک آگاهی از سدیم موجود در مواد غذایی و استفاده از روش های جدید تهیه غذاها میتواند در رسیدن به هدف کاهش مصرف سدیم کمک کند. --> پوستری با عنوان راه های کاهش مصرف نمک توسط مدیریت نظارت و پایش مصرف...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه