9 مورد یافت شد

برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی

https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-توجیهی-بدو-خدمت-مسئولین-فنی-مردادماه-1404

مسئولین فنی برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی مردادماه 1404 دوره مجازی آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میگردد. --> جهت ثبت نام در دوره...

دوره آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی

https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آشنایی-بابخشنامه-الزامات-فنی-مایعات-پاک-کننده-اسیدی،-قلیایی-و-سفید-کننده-های-کلرینه-و-فرآورده-های-سفید-کننده-کلردار-

مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میگردد. --> جهت ثبت نام در دوره ضروریست بدلیل ظرفیت محدود کلاس در اسرع وقت اقدامات به شرح ذیل صورت پذیرد: متقاضیان می توانند جهت ثبت نام در دوره نسبت...

برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آشنایی-با-شیوه-پرداخت-تعرفه-بر-مبنای-ماده-24-قانون-تنظیم-بخشی-از-مقررات-مالی-دولت

مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی برگزار میگردد. --> وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، از طریق درگاه معتبر سازمان در تاریخ 3 خرداد 1404دارای 5 امتیاز ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی،...

برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-ویژه-تمامی-مسئولین-فنی-غذایی،-آشامیدنی-،آرایشی-و-بهداشتی-

مسئولین فنی برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی وبینار دوره توجیهی بدو خدمت در تاریخ 31 اردیبهشت 1404دارای 5 امتیاز ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی برگزار میگردد. --> وبینار دوره...

برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی

https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-ویژه-تمامی-مسئولین-فنی-شاغل-در-واحدهای-غذایی،-آشامیدنی-(اردیبهشت-1404)

مسئولین فنی برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی (اردیبهشت 1404) وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی در تاریخ 24 اردیبهشت 1404 ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در...

دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/دوره-توجیهی-بدو-خدمت-برای-مسئولین-فنی-شاغل-در-واحدهای-غذایی-آشامیدنی-آرایشی-و-بهداشتی-برگزار-شد

مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی برگزار شد دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی برگزار شد دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی با...

برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه مسئولین فنی آرایشی و بهداشتی

https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-مسئولین-فنی-واحد-های-آرایشی-و-بهداشتی-با-5-امتیاز-آموزشی

مسئولین فنی آرایشی و بهداشتی برگزاری دوره آموزش مجازی مسئولین فنی واحد های آرایشی و بهداشتی با 5 امتیاز آموزشی دوره آموزش مجازی" آشنایی با پورتال مواد اولیه مورد مصرف cosing در صنایع آرایشی و بهداشتی "ویژه مسئولین فنی واحد های آرایشی و بهداشتی توسط معاونت...

برگزاری دوره آموزشی کوتاه مدت ویژه مسئولین فنی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اطلاعیه ها مدیریت غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-کوتاه-مدت-ویژه-مسئولین-فنی-درحوزه-فراورده-های-آرایشی-و-بهداشتی

مسئولین فنی برگزاری دوره آموزشی کوتاه مدت ویژه مسئولین فنی درحوزه فراورده های آرایشی و بهداشتی مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو دوره های آموزشی کوتاه مدت ویژه مسئولین فنی درحوزه فراورده های آرایشی و بهداشتی را برگزار می کند. --> در راستای ارتقای...

همایش روز جهانی غذا

https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/سومین-همایش-روز-جهانی-غذا

مسئولین فنی با اثر بخشی ملی در موضوع ایمنی و سلامت غذا (حامیان ایمنی و سلامت غذا ) از برترین های حوزه ایمنی و سلامت غذا بر اساس شاخص های پیوست به نحوه شایسته تقدیر به عمل آید . لذا مستدعی است در صورت دارا بودن شاخص های مذکور در اسرع وقت ( حداکثر تا تاریخ...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu