1 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-سوم،-طبخ-تا-دمای-مناسب
طبخ تا دمای مناسب ایمنی مواد غذایی : مرحله سوم، طبخ تا دمای مناسب --> کد خبر : 270124 تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 12:25 تعداد بازدید : --> بازدیدکنندگان :...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود