معاونت غذا و دارو | کلیدواژه

2 مورد یافت شد

آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اطلاعیه ها مدیریت غذا/آشنایی-با-روشهای-ارزیابی-حسی-و-کاربرد-آن-در-صنعت-غذا-ویژه-مسئولین-فنی

آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی دوره مجازی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه تمامی مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط...

برگزاری دوره آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/برگزاری-دوره-آشنایی-با-افزودنی-ها-در-صنعت-غذا-و-تقلبات-مرتبط-

دکتر هانیه طلوعی کارشناس نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی در راستای اجرای برنامه عملیاتی افزودنی ها و تقلبات مرتبط در صنعت غذا و به منظور بروزرسانی دانش و افزایش مهارتهای کارشناسان در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد. در این جلسه مهندس...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه