2 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/-جلسه-آموزشی-اهمیت-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-در-پیشگیری-از-مسمومیت-های-مواد-غذایی-برگزار-شد
خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی توضیحاتی را به تفصیل بیان کرد. در این جلسه مهندس صادقی در خصوص پیشگیری از مسمومیت غذایی چهار اصل بهداشت و ایمنی مواد غذایی از جمله شستن دستها و وسایل و سطوح مربوط به تهیه غذا، جدا...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-جلسه-آموزشی-در-خصوص-اهمیت-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-در-پیشگیری-از-مسمومیت-های-مواد-غذایی
خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی آموزش اهمیت بهداشت و ایمنی مواد...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود