معاونت غذا و دارو | کلیدواژه

2 مورد یافت شد

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-روشهای-ارزیابی-حسی-و-کاربرد-آن-در-صنعت-غذا-

ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا دوره مجازی "آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا" ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی...

آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اطلاعیه ها مدیریت غذا/آشنایی-با-روشهای-ارزیابی-حسی-و-کاربرد-آن-در-صنعت-غذا-ویژه-مسئولین-فنی

ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی دوره مجازی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه تمامی مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه