19 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها
لیست اخبار صفحه :1 بررسی چهل و هشت پرونده در نوزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه 1403/09/07 - 08:32 نوزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/پیام دکتر جهانگرد رفسنجانی به مناسبت هفته جهانی آگاه سازی داروهای ضد میکروبی
پیام دکتر جهانگرد رفسنجانی به مناسبت هفته جهانی آگاه سازی داروهای ضد میکروبی پیام دکتر جهانگرد رفسنجانی به مناسبت هفته جهانی آگاه سازی داروهای ضد میکروبی دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته جهانی...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/جلسه-آموزش-نحوه-صحیح-گزارش-نویسی-برای-کارشناسان-دارویی-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آموزش نحوه صحیح گزارش نویسی برای کارشناسان دارویی به...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/جلسه-آموزشی-تجویز-و-مصرف-منطقی-محلول-های-تزریقی-حجیم(سرم)در-بیمارستان-امام-خمینی
جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های تزریقی حجیم(سرم)در بیمارستان امام خمینی به همت اداره نظارت و پایش فراورده های سلامت: جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های تزریقی حجیم(سرم)در بیمارستان امام خمینی جلسه آموزشی تجویز و مصرف منطقی محلول های حجیم...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/-برگزاری-پانزدهمین-کمیسیون-فنی-قانونی-غذایی-و-آشامیدنی-و-نهمین-کمیسیون-فنی-قانونی-آرایشی-و-بهداشتی-
برگزاری پانزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و نهمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی برگزاری پانزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و نهمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی پانزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و نهمین...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی
راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی به مناسبت هفته جهانی غذا: راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی به مناسبت هفته جهانی غذا، دوره آموزشی آشنایی با طرح برچسب مواد غذایی آشامیدنی و نشانگررنگی با هدف...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-پانزدهمین-پیش-کمیته-فنی-قانونی-غذایی-و-آشامیدنی،آرایشی-و-بهداشتی-
برگزاری پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی برگزاری پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف برنامه ها ی روز جهانی...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/جلسه-آموزشی-ارائه-ملاحظات-دارویی-در-سالمندان-برگزار-شد
جلسه آموزشی ارائه ملاحظات دارویی در سالمندان برگزار شد به مناسبت روز جهانی سالمندان : جلسه آموزشی ارائه ملاحظات دارویی در سالمندان برگزار شد به مناسبت روز جهانی سالمند، جلسه ی آموزشی ارائه ی ملاحظات دارویی در سالمندان توسط دکتر مائده رستمیان کارشناس اداره...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/پیام-دکتر-برادران-به-مناسبت-روز-جهانی-قلب
پیام دکتر برادران به مناسبت روز جهانی قلب پیام دکتر برادران به مناسبت روز جهانی قلب تقریباً نیمی از بیماران مبتلا به بیماریهای مزمن، از جمله بیماری قلبی، داروهای خود را بهطور منظم مصرف نمیکنند،این امر میتواند منجر به عدم کنترل عوامل خطر، افزایش...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/دوره-آموزشی-فرمولاسیون-محصولات-آرایشی-و-بهداشتی-برگزار-شد
دوره آموزشی فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی برگزار شد دوره آموزشی فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی برگزار شد دوره آموزشی فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سالن شورا معاونت غذا و دارو...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود