برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران( مرداد ماه)
دوره آموزش آشنایی با افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی (طعم دهنده ها و رنگها) ویژه کارشناسان مواد غذایی برگزار میگردد.
پروتکل و راهنماهای تجویز دارو
راهنمای تجویز داروی آزیترومایسین
راهنمای تجویز داروی آزیترومایسین جهت استحضار و بهره برداری منتشر می گردد.
پروتکل و راهنماهای تجویز دارو
راهنمای تجویز داروی فلودارابین
راهنمای تجویز داروی فلودارابین جهت استحضار و بهره برداری منتشر می شود.
اطلاعیه های فراورده سلامت
مطالب آموزشی فرآورده Lemtrada
مطالب آموزشی فرآورده Lemtrada برای اطلاع رسانی و تجویز و مصرف صحیح دارو منتشر می گردد.
پروتکل و راهنماهای تجویز دارو
راهنمای تجویز داروی بوسولفان
راهنمای تجویز داروی بوسولفان جهت استحضار و بهره برداری منتشر می گردد.
پروتکل و راهنماهای تجویز دارو
راهنمای تجویز داروی ستوکسیماب (نسخه دوم)
راهنمای تجویز داروی ستوکسیماب (نسخه دوم) جهت استحضار و بهره برداری منتشر می گردد.
پروتکل و راهنماهای تجویز دارو
راهنمای تجویز داروی مبندازول
راهنمای تجویز داروی مبندازول جهت استحضار و بهره برداری منتشر می گردد.
پروتکل و راهنماهای تجویز دارو
راهنمای تجویز داروی داساتینیب
راهنمای تجویز داروی داساتینیب جهت استحضار و بهره برداری منتشر می گردد.
پروتکل و راهنماهای تجویز دارو
راهنمای تجویز داروی بودزوناید (سیستمیک خوراکی)
راهنمای تجویز داروی بودزوناید (سیستمیک خوراکی) جهت استحضار و بهره برداری منتشر می گردد.
پروتکل و راهنماهای تجویز دارو
راهنمای تجویز داروی وریکونازول
راهنمای تجویز داروی وریکونازول جهت استحضار و بهره برداری منتشر می گردد.