• تاریخ انتشار : 1402/05/24 - 08:45

پانزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو برگزار شد

جلسه‌ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

پانزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو،  مهندس کاظمیان مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و دبیر کمیسیون؛ هدف از برگزاری این جلسه را بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی و تعیین تکلیف در خصوص سایر موضوعات مطروحه دانست و به همراه سایر اعضا کمیته به بررسی پرونده‌ها پرداختند.

در این کمیسیون تعداد 13 فقره صدور و اصلاح پروانه ساخت، 1 فقره جانشینی مسئول فنی و 7 موضوع شامل تمدید و صدور ثبت منبع و درخواستهای شناسه نظارت و سایر موضوعات مرتبط، مطرح و در خصوص صدور مجوزهای بهداشتی موارد یاد شده بحث و تصمیم گیری شد.

توضیح اینکه کمیسیون بررسی و صدور پروانه‌های بهداشتی واحدهای تحت پوشش معـاونت غـذا و دارو دانشگـاه علـوم پزشکی تهـران در تاریخ 24 مرداد 1402 بـا حضـور دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی سرپرست معاونت غذا و دارو، مهندس کاظمیان مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، خانم فاضلی فرد نماینده آزمایشگاه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و دارو، نماینده صنعت ، نماینده جامعه مسئولین فنی کشور، مسئول حراست معاونت و کارشناسان مربوطه در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت غذا,اخبار معاونت
  • کد خبر : 242041