معاونت غذا و دارو | کلیدواژه

1 مورد یافت شد

برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-وبینار-آموزشی-«مبانی-و-مفاهیم-اولیه-طعم‌دهنده‌ها-و-انواع-اسانس»-ویژه-مسئولین-فنی

مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی وبینار دو روزه «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه