معاونت غذا و دارو | کلیدواژه

2 مورد یافت شد

جلسه آموزشی اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/-جلسه-آموزشی-اهمیت-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-در-پیشگیری-از-مسمومیت-های-مواد-غذایی-برگزار-شد

خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی توضیحاتی را به تفصیل بیان کرد. در این جلسه مهندس صادقی در خصوص پیشگیری از مسمومیت غذایی چهار اصل بهداشت و ایمنی مواد غذایی از جمله شستن دستها و وسایل و سطوح مربوط به تهیه غذا، جدا...

برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-جلسه-آموزشی-در-خصوص-اهمیت-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-در-پیشگیری-از-مسمومیت-های-مواد-غذایی

خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی آموزش اهمیت بهداشت و ایمنی مواد...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه