به مناسبت هفته پدافند غیرعامل
وبینار آشنایی با نحوه نگهداری داروها در منزل و امحای داروهای تاریخ گذشته و توصیه هایی درباره واکسن های کرونا
وبینار آشنایی با نحوه نگهداری داروها در منزل و امحای داروهای تاریخ گذشته و توصیه هایی درباره واکسن های کرونا با هدف افزایش آگاهی مسئولان خانه های سلامت منطقه 6 توسط مدیریت نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به همت معاونت غذا و دارو
برگزاری جلسه آموزشی دستیاران ورودی 1400 بیمارستان شریعتی
جلسه آموزشی با هدف آشنایی بیشتر دستیاران جدید بیمارستان شریعتی با اهمیت و نحوه گزارش دهی عوارض و خطاهای دارویی، محدودیت های تجویز داروها در بیمارستان و پروتکل های تجویز منطقی داروها توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
معاونت غذا و دارو
آموزش راه های پیشگیری از خرید اقلام سلامت محور تقلبی در سطح عرضه
آموزش چهره به چهره راه های پیشگیری از خرید اقلام سلامت محور تقلبی در شهرری و حومه با حضور کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیتها
وبینار آموزشی راه های پیشگیری از انواع مسمومیت برگزار شد
آموزش مجازی انواع مسمومیت و راهکار پیشگیری از آنها باهدف افزایش آگاهی اولیای دانش آموزان مدرسه چمران در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
وبینار آموزشی راههای پیشگیری از مسمومیت غذایی برگزار شد
آموزش مجازی پیشگیری از مسمومیت غذایی باهدف افزایش آگاهی اولیا دانش آموزان مدرسه چمران در خصوص راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
هفتمین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانهها برگزار شد
هفتمین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانهها باهدف بررسی پروندههای مربوط به ابطال مجوز و تأسیس همزمان داروخانه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
آموزش مجازی آشنایی با مشخصات نشانگرهای رنگی تغذیهای
وبینار آشنایی با مشخصات برچسب محصولات داخلی و نشانگرهای رنگی باهدف افزایش آگاهی کارکنان، اساتید و هیات علمی در سطح دانشگاه توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
قدردانی معاون غذا و دارو از کارشناسان مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی
به مناسبت هفته جهانی غذادکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو از زحمات کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی قدردانی کرد.
آموزش آشنایی با گروه های غذایی و تغذیه سالم در مهدکودک نسیم مادر
به مناسبت هفته جهانی غذا جلسهی آموزشی آشنایی با گروه های غذایی و تغذیه سالم در مهدکودک نسیم مادر واقع در منطقه شش تهران توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا
دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو در پیامی ضمن تبریک 24 مهر روز جهانی غذا گفت: انتخاب مواد غذایی برای یک زندگی سالم می تواند به سادگی استفاده از دریافت کالری متعادل، لذت بردن از غذا و کمتر خوردن، اجتناب از وعده های غذایی بزرگ، قرار دادن میوه ها و سبزیجات در نیمی از بشقاب، تغییر دادن شیر مصرفی به انواع بدون چربی یا کم چرب (1درصد)، دریافت نیمی از غلات مصرفی به صورت سبوس دار، احتیاط در مصرف غذاهای حاوی نمک و نوشیدن آب به جای نوشیدنی های شیرین باشد.