لیست اخبار صفحه :42
طرح درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآورده‌های غذایی

طرح درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآورده‌های غذایی

ضرورت توجه به محتوا و کیفیت خوراکی‌ها موجب شده وزارت بهداشت برای انتخاب هوشمندانه یک محصول، درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی بسته‌های مواد غذایی را در دستور کار قرار دهد.

قدردانی معاون توسعه و مدیریت برنامه ریزی منابع دانشگاه از رابط معاونت غذا و دارو

قدردانی معاون توسعه و مدیریت برنامه ریزی منابع دانشگاه از رابط معاونت غذا و دارو

دکتر سید ابوالفضل ذاکریان معاون توسعه و مدیریت برنامه ریزی منابع دانشگاه از تلاش‌های صادقانه و مؤثر مهندس پرستوالسادات فاضلی فرد در بیست و سومین جشنواره استانی شهید رجایی با اهدای لوح سپاس قدردانی کرد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه