9 مورد یافت شد

برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اطلاعیه ها مدیریت غذا/برگزاری-دوره-آشنایی-با-شیوه-پرداخت-تعرفه-بر-مبنای-ماده-24-قانون-تنظیم-بخشی-از-مقررات-مالی-دولت

برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، از...

فیلم مستند سرنخ با محوریت قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی

https://fdo.tums.ac.ir/video/فیلم-مستند-سرنخ-با-محوریت-قاچاق-لوازم-آرایشی-و-بهداشتی-/290291

مهندس کسری مومنیان با شبکه مستند صدا و سیما : فیلم مستند سرنخ با محوریت قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران،گفتگویی با شبکه مستند سرنخ صدا و سیما درخصوص...

بیست و سومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/news/بیست-و-سومین-کمیسیون-فنی-قانونی-غذایی-و-آشامیدنی-در-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-برگزار-شد

مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی، عضو هیات علمی دانشگاه، کارشناس تخصصی صدور پروانه، نماینده صنعت، نماینده جامعه مسئولین فنی کشور، نمایندگان شبکه بهداشت اسلامشهر و ری و کارشناسان مربوطه در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار...

آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/آموزش-بررسی-چک-لیست-ارزیابی-سیستم-تجزیه-و-تحلیل-خطر-و-نقاط-کنترل-بحرانی-

مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی و کارشناسان این معاونت برگزار گردید. این دوره به منظور به روزرسانی دانش و مهارت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی مطالب آموزشی مبنی بر تجزیه و تحلیل خطر، شناسایی نقاط کنترل بحرانی،...

بررسی سی و سه پرونده غذایی در بیست و دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/بررسی سی و سه پرونده غذایی در بیست و دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی

مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی، عضو هیات علمی دانشگاه، کارشناس تخصصی صدور پروانه، نماینده صنعت، نماینده جامعه مسئولین فنی کشور، نمایندگان شبکه بهداشت اسلامشهر و ری و کارشناسان مربوطه در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار...

غذای سالم ، آینده ای بهتر

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-مطالب-آموزشی-مدیریت-غذا/غذای-سالم-،-آینده-ای-بهتر-

مهندس کسری مومنیان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی، نقش تغذیه را در پیشگیری از بیماری‌ها مهم خواند و تأکید کرد که با اصلاح الگوی مصرف و استفاده از نشانگر چراغ راهنما در بسته‌بندی مواد غذایی، می‌توان به انتخاب محصولات...

بررسی سیزده پرونده در هجدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذاو دارو

https://fdo.tums.ac.ir/news/بررسی-سیزده-پرونده-در-هجدهمین-کمیسیون-فنی-قانونی-غذایی-و-آشامیدنی-معاونت-غذاو-دارو

مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی، عضو هیات علمی دانشگاه، کارشناس تخصصی صدور پروانه، نماینده صنعت، نماینده جامعه مسئولین فنی کشور، نمایندگان شبکه بهداشت اسلامشهر و ری و کارشناسان مربوطه در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد. توضیح...

گفتگوی مهندس مومنیان با رادیو تهران به مناسبت هفته جهانی غذا

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/گفتگوی-مهندس-مومنیان-با-رادیو-تهران-به-مناسبت-هفته-جهانی-غذا

مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه بمناسبت هفته جهانی غذا در خصوص نحوه شناسایی اقلام سلامت محور و انتخاب هوشمندانه و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی در تاریخ 28مهر 1403 با رادیو تهران گفتگویی انجام داد. ...

قدردانی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از معاونت غذاو دارو دانشگاه

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/قدردانی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از معاونت غذاو دارو دانشگاه

مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه بعنوان فعالان حوزه سلامت در سال جاری قدردانی کرد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، در نشستی که صبح امروز 12 تیر 1403 در معاونت...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu