10 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/اطلاعیه-پایش-و-نظارت-بر-مجوزهای-مصرف-در-سامانه-TTAC
پایش و نظارت بر مجوزهای مصرف در سامانه TTAC اطلاعیه پایش و نظارت بر مجوزهای مصرف در سامانه TTAC پایش و نظارت بر صدور کلیه مجوزهای مصرف کالاهای وارداتی در سامانه TTAC توسط معاونت های غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی سراسر کشور...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/دوره-آموزشی-آشنایی-با-ثبت-منبع-در-سامانه-TTAC-برگزار-شد
دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزار شد دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزار شد دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی وبه روز...
https://fdo.tums.ac.ir/news/وبینار-آموزشی-آشنایی-با-سامانه-TTAC-برگزار-شد
وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC با هدف بهره مندی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آرایشی و بهداشتی برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی...
https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-ویژه-مسئولین-فنی-با-امتیاز-آموزشی
برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه مسئولین فنی با امتیاز آموزشی برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه مسئولین فنی با امتیاز آموزشی وبینار آشنایی با سامانه TTAC و آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC ویژه مسئولین فنی برگزار میگردد. --> برگزاری دوره آموزشی مسئولین فنی...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/دوره-آموزشی-آشنایی-با-سامانه-TTAC-برگزار-شد
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC جهت بهره مندی مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی و آشامیدنی با امتیاز بازآموزی آموزشی بصورت غیرحضوری برگزار گردید. --> به گزارش...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-مسئولین-فنی-با-امتیاز-آموزشی
برگزاری دوره آموزش مجازی مسئولین فنی با امتیاز آموزشی برگزاری دوره آموزش مجازی مسئولین فنی با امتیاز آموزشی برگزاری دوره آموزش مجازی مسئولین فنی با امتیاز آموزشی --> اطلاع به کلیه واحدها مدیران محترم واحدهای غذایی، آرایشی و بهداشتی موضوع: برگزاری دوره...
https://fdo.tums.ac.ir/news/دومین-جلسه-بررسی-مشکلات-استعلام-اصالت-کالا-برگزار-شد
دومین جلسه بررسی مشکلات استعلام اصالت کالا برگزار شد دومین جلسه بررسی مشکلات استعلام اصالت کالا برگزار شد دومین جلسه بررسی مشکلات استعلام اصالت کالا و راهکارهای مناسب در خصوص رفع مشکلات موجود در حیطه اصالت سنجی دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی و چالش های متاثر...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-فرهنگ-و-سواد-سلامت/معرفی-سامانه-TTAC-برای-جستجوی-داروهای-کمیاب
معرفی سامانه TTAC برای جستجوی داروهای کمیاب معرفی سامانه TTAC برای جستجوی داروهای کمیاب با استفاده از سامانه «تی تک» TTAC همه شهروندان عزیز می توانند در هر ساعت از شبانه روز برای تعیین وضعیت توزیع داروهایی که در تهیه آن مشکل دارند، اقدام کنند. --> به...
https://fdo.tums.ac.ir/News/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-آشنایی-با-ثبت-منبع-در-سامانه-TTAC-در-حوزه-غذایی-و-آشامیدنی
برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی ویژه...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اطلاعیه ها مدیریت غذا/معرفی-پایگاه-الکترونیکی-محتوای-آموزشی-و-معرفی-سامانه-TTAC
معرفی پایگاه الکترونیکی محتوای آموزشی و معرفی سامانه TTAC معرفی پایگاه الکترونیکی محتوای آموزشی و معرفی سامانه TTAC مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پایگاه الکترونیکی محتوای آموزشی و معرفی سامانه TTAC در خصوص شناسایی...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود