75 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/news/هشدار-جدی-درباره-بحران-جهانی-مقاومت-میکروبی؛-آموزش-مردمی-در-مرکز-حمایت-از-خانوادههای-زندانیان
آموزش مردمی در مرکز طبق پیشبینی سازمان جهانی بهداشت (WHO) ، تا سال ۲۰۵۰ سالانه ۱۰ میلیون نفر به دلیل مقاومت میکروبی جان خود را از دست خواهند داد هشدار جدی درباره بحران جهانی مقاومت میکروبی؛ آموزش مردمی در مرکز حمایت از خانوادههای زندانیان همزمان با...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-پایش-/آموزش-پیشگیری-از-مسمومیت-با-گیاهان-سمی-و-قارچها-در-دبیرستان-دخترانه-امام-سجاد
آموزش پیشگیری از مسمومیت با گیاهان سمی و قارچها در دبیرستان دخت آموزش پیشگیری از مسمومیت با گیاهان سمی و قارچها در دبیرستان دخترانه امام سجاد کارگاه آموزشی «پیشگیری از مسمومیت با گیاهان سمی و قارچها» با تدریس دکتر مهدیس مرادیان در دبیرستان دخترانه امام...
https://fdo.tums.ac.ir/news/کارگاه-آموزشی-با-عنوان-«ایمنی-دارویی»-به-مناسبت-هفته-ی-پیشگیری-از-مسمومیت-ها
آموزش ایمنی دارویی و مسمومیتهای دارویی و غذایی کارگاه آموزشی با عنوان «ایمنی دارویی» به مناسبت هفته ی پیشگیری از مسمومیت ها به منظور ارتقای آگاهی دانشآموزان در زمینه مصرف ایمن دارو و غذایی، جلسه آموزشی با عنوان «ایمنی دارویی» توسط دکتر مهدیس مرادیان،...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-پایش-/آموزش-پیشگیری-از-گزیدگی-و-نیش-حشرات-برای-دانشآموزان-دبستان-دخترانه-سما
آموزش پیشگیری از گزیدگی و نیش حشرات برای دانشآموزان دبستان دخترانه سما آموزش پیشگیری از گزیدگی و نیش حشرات برای دانشآموزان دبستان دخترانه سما آموزش پیشگیری از گزیدگی و نیش حشرات برای دانشآموزان دبستان دخترانه سما با هدف اهمیت رعایت بهداشت محیط، پوشش...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/آموزش-آشنایی-و-آگاه-سازی-در-خصوص-برچسب-اصالت-کالا-و-نحوه-استعلام-آن-و-آموزش-پیشگیری-از-مسمومیت-ها-
آموزش آشنایی و آگاه سازی در خصوص برچسب اصالت کالا و نحوه استعلام به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: آموزش آشنایی و آگاه سازی در خصوص برچسب اصالت کالا و نحوه استعلام آن و آموزش پیشگیری از مسمومیت ها آموزش آشنایی و آگاه سازی در خصوص برچسب...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/آموزش-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-تغذیه-ای-در-دبستان-آینده-سازان-برتر-
آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در دبستان آینده سازان برتر به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در دبستان آینده سازان برتر آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای باحضور مهندس امیر پور کارشناس معاونت...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/آموزش-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-تغذیه-ای-در-مهد-کودک-بادکنک-آبی
آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در مهد کودک بادکنک آبی به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در مهد کودک بادکنک آبی آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای باحضور مهندس امیر پور کارشناس معاونت غذا و...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت پایش/آموزش-آشنایی-و-پیشگیری-از-بیماری-سل-برگزار-شد
آموزش آشنایی و پیشگیری از بیماری سل برگزار شد به همت مدیریت اداره پایش و نظارت مصرف فراورده های سلامت : آموزش آشنایی و پیشگیری از بیماری سل برگزار شد آموزش آشنایی و پیشگیری از بیماری سل با هدف آشنایی دانش آموزان در دبیرستان دخترانه نور برگزار گردید. -->...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/آموزش-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-تغذیه-ای-در-پیش-دبستانی-کوثر
آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در پیش دبستانی کوثر به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در پیش دبستانی کوثر آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای باحضور مهندس امیر پور کارشناس معاونت غذا و دارو...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-آزمایشگاه/-برگزاری-دوره-آموزشی-اطفاء-حریق-در-آزمایشگاه-کنترل-غذا،-دارو،-تجهیزات-پزشکی-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
آموزشی اطفاء حریق در آزمایشگاه کنترل غذا، دارو، تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای تقویت فرهنگ ایمنی و افزایش آمادگی کارکنان در برابر حوادث احتمالی، دوره تخصصی آموزش اطفاء حریق در آزمایشگاه جامع معاونت غذا و دارو دانشگاه...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود