• تاریخ انتشار : 1402/03/10 - 07:48

رئیس محترم دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور
موضوع: ابلاغ اقدامات اجرایی نظارتی تجهیزات و ملزومات پزشکی /داشبورد انبار مجازی / دانشگاههای علوم پزشکی
با سلام و احترام؛
به استحضار می رساند پیرو نامه شماره 104/664 مورخ 26/01/1402 این اداره کل در خصوص ایجاد دسترسی داشبورد انبار مجازی تجهیزات و ملزومات پزشکی به دانشگاه ها، بدینوسیله ابلاغ اقدامات اجرایی، به منظور رصد و پایش حداکثری و تعیین تکلیف توزیع اقلام تامین شده با ارز یارانه ای تا مصرف کننده نهایی، به شرح زیر تقدیم می گردد:

1. هر دانشگاه، به تمامی شرکت های توزیعی زیرمجموعه خود ابلاغیه زده و اعلام نماید که در سامانه انبار مجازی، سند توزیعی دریافتی از شرکت تامین کننده خود را تایید یا رد کنند. (گزینه مربوط به تایید یا عدم تایید سند توزیع توسط دریافت کننده را انتخاب نمایند).
  2. تمدید مجوز شرکت های توزیعی منوط به بارگذاری کامل اسناد در سامانه انبار مجازی،  مطابق بودن موجودی انبار مجازی با انبار واقعی (انجام بازرسی) و بررسی اسناد فروش بارگذاری شده در سامانه انبار مجازی و تطابق این اسناد با رعایت زنجیره توزیع قانونی و قیمت های ابلاغی این اداره کل و همچنین بررسی اصالت این اسناد، گردد.
  3. عدم انتشار نام شرکت های توزیعی در سامانه های این اداره کل، در صورت عدم بارگذاری اسناد فروش در سامانه انبار مجازی
  4. برخورد قضایی و تشکیل پرونده، در صورت وجود تخلف ناشی از مغایرت انبار مجازی با انبار واقعی، گرانفروشی، احتکار و یا فروش خارج از زنجیره توزیع قانونی و عدم رعایت دستورالعمل های ابلاغی
  5. گزارش کلیه اقدامات نظارتی مربوطه، برنامه ریزی ها و برخوردهای صورت گرفته به این اداره طی بازه های 3 ماهه
  • گروه خبری : اطلاعیه مدیریت تجهیزات پزشکی