معاونت غذا و دارو | برگزاری کارگاه آموزشی هفته پیشگیری از مقاومت میکروبی؛ مدرسه دخترانه سما

  • تاریخ انتشار : 1404/09/01 - 11:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 40
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی هفته پیشگیری از مقاومت میکروبی؛ مدرسه دخترانه سما

در این آموزش، دکتر فاطمه پاشائی، کارشناش واحد نظارت و پایش معاونت غذا و دارو به توضیح موضوع آنتی بیوتیک و مقاومت میکروبی به دانش آموزان و متناسب با سطح و شرایط سنی دانش آموزان پرداختند.

برگزاری کارگاه آموزشی هفته پیشگیری از مقاومت میکروبی؛ مدرسه دخترانه سما

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز شنبه، 1 آذر 1404، همزمان با هفته جهانی پیشگیری از مقاومت میکروبی، برنامه آموزشی ویژه‌ای با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی دانش آموزان در مدرسه دخترانه سما، با حضور دکتر فاطمه پاشائی برگزار شد.

دکتر پاشائی با تصویرسازی و تعریف داستان سعی در توضیح این موضوع مهم به دانش آموزان دوره دبستان داشتند. همچنین ایشان تاکید کردند بدون تجویز پزشک متخصص نباید از آنتی‌بیوتیک استفاده کرد و در صورت تجویز پزشک مربوطه بایستی دوره درمان تکمیل شود و از قطع کردن زودهنگام آنتی بیوتیک خودداری شود.

وی تاکید کردند پیشگیری از مقاومت میکروبی تنها با مصرف صحیح داروهای ضدمیکروبی امکان پذیر است.

همچنین ایشان اشاره کردند یکی از راه‌های موثر در پیشگیری از اغلب عفونت‌ها به ویژه عفونت‌های ویروسی و باکتریایی شست‌وشوی منظم دست‌هاست. این کار به کاهش انتقال میکروب‌ها و به تبع آن، کاهش نیاز به درمان‌های ضدمیکروبی می‌شود.

  • کد خبر : 311045
ادمین  پایش
تهیه کننده:

ادمین پایش

تصاویر

برگزاری کارگاه آموزشی هفته پیشگیری از مقاومت میکروبی؛ مدرسه دخترانه سما برگزاری کارگاه آموزشی هفته پیشگیری از مقاومت میکروبی؛ مدرسه دخترانه سما
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه