• تاریخ انتشار : 1400/02/26 - 14:17

وبینار آموزشی راه های کاهش مصرف نمک ویژه دانش آموزان مدرسه بتول بقا

آموزش مجازی راه های کاهش مصرف نمک باهدف افزایش دانش آموزان مدرسه بتول بقا توسط کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی باهدف افزایش دانش آموزان مدرسه بتول بقا روز یکشنبه ۲۶ اردیبهشت 1400 توسط مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس نافعی به ارائه نکاتی برای کاهش مصرف نمک نظیر بررسی نشانگر رنگی تغذیه ای برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی، انتخاب مواد غذایی تازه به جای فرآوری شده، اصلاح روش پخت و پز، استفاده از طعم دهنده های طبیعی و ادویه جات بجای نمک و … پرداخت.
وی همچنین مطالبی در مورد اهمیت ید، روش تهیه نمک تصفیه شده یددار و نمک دریا عنوان کرد.
در پایان کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص عوارض مصرف نمک بیش از حد و دقت زمان خرید نمک و انتخاب نمکهای دارای مجوزهای بهداشتی به نکاتی اشاره کرد.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت
روابط عمومی