• تاریخ انتشار : 1400/09/03 - 11:42

بیست و سومین جلسه کمیسیون فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه‌ای باهدف بررسی پرونده‌های مربوط به صدور/اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی، ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی گرفته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو؛ مهندس آقا محسنی مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و دبیر کمیسیون؛ هدف از برگزاری این جلسه را بررسی پرونده‌های مربوط به صدور/اصلاح (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) و تمدید مجوزهای بهداشتی و تعیین تکلیف در خصوص سایر موضوعات مطروحه دانست و به همراه سایر اعضا کمیته به بررسی پرونده‌ها پرداخت.

در این نشست بیست و پنج مورد صدور/اصلاح پروانه بهداشتی ساخت مطرح و مورد موافقت قرار گرفت. 2 مورد صدور پروانه مسئول فنی و 1 مورد نقشه مطرح و مورد موافقت و 3 موضوع موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت و در خصوص آن‌ها تصمیمات لازم اتخاذ شد.

توضیح اینکه کمیسیون بررسی و صدور پروانه‌های بهداشتی واحدهای تحت پوشش معـاونت غـذا و دارو دانشگـاه علـوم پزشکی تهـران آبان ماه 1400 بـا حضـور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو، مهندس زینب آقا محسنی مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی، دکتر محسن امینی مدیر آزمایشگاه مواد غذایی آرایشی، بهداشتی و دارو، دکتر مولایی عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر اعضای کمیسیون در محل دفتر معاونت برگزار شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت غذا