بیست و چهارمین کمیسیون فنی ،قانونی غذایی و آشامیدنی، در سال جاری برگزار شد
بیست وچهارمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار گردید.
![بیست و چهارمین کمیسیون فنی ،قانونی غذایی و آشامیدنی، در سال جاری برگزار شد](/thumbnail/550-h_100/uploads/282/2025/Feb/09/IMG_20250204_103847.jpg)
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو،بیست و چهارمین کمیسیون فنی- قانونی غذایی و آشامیدنی، صبح امروز 16بهمن 1403،با حضور دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی معاون غذا و دارو، مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی، عضو هیات علمی دانشگاه، کارشناس تخصصی صدور پروانه، نماینده صنعت، نماینده جامعه مسئولین فنی کشور، نمایندگان شبکه بهداشت اسلامشهر و ری و کارشناسان مربوطه در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این کمیسیون 27 فقره صدور، اصلاح و تمدید پروانه ساخت ، 8 موضوع شامل بررسی نقشه و بررسی آلاینده،رفع توقیف محصول، 1 مورد صدور مسئول فنی و در خصوص صدور مجوزهای بهداشتی موارد یاد شده بحث و با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع تصمیم گیری شد.
ارسال نظر