• تاریخ انتشار : 1400/06/09 - 12:36

برگزاری وبینار آموزشی محاسبات دارویی در معاونت غذا و دارو

معاونت غذا و دارو وبینار آموزشی محاسبات دارویی برای پرستاران با هدف ارتقای دانش و مرور مطالب در خصوص محاسبات دارویی و پیشگیری از خطاهای دارویی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی روز یکشنبه 7 شهریور 1400 توسط دکتر منا کارگر مدیریت نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دکتر کارگر هدف از برگزاری این وبینار را ارتقا دانش و مرور مطالب در خصوص محاسبات دارویی و پیشگیری از خطاهای دارویی عنوان کرد.
در ادامه دکتر شهناز علیمردانی متخصص داروسازی بالینی به بیان اصول و نحوه محاسبات دارویی پرداخت.
دکتر علیمردانی در پایان مثال های کاربردی از نحوه محاسبات دارویی را با شرکت کنندگان به اشتراک گذاشت و حاضرین در محاسبه و ارائه پاسخ آن ها مشارکت کردند.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت