• تاریخ انتشار : 1401/02/07 - 12:44

برگزاری وبینار آموزشی توصیه های دارویی در ماه مبارک رمضان

آموزش مجازی با هدف آشنایی با توصیه های دارویی در ایام روزه داری ماه مبارک رمضان ویژه مخاطبین سرای محله ولیعصر، بهجت آباد و ایران شهر در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو؛ این وبینارهای آموزشی روزهای دوشنبه و چهارشنبه 5 و 7 اردیبهشت 1401 در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این وبینار دکتر سمانه حسین پور کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه در خصوص نحوه مصرف داروها در ماه مبارک رمضان به نکاتی اشاره کرد.
دکتر حسین پور توصیه کرد در خصوص تغییر دوز و زمان مصرف داروها حتما با پزشک و دکتر داروساز مشورت کنند و سرخود داروهای خود را قطع نکنند.
وی درباره برخی از بیماری های مزمن که نیاز هست دارو طولانی مدت مصرف شود و همچنین دوره بارداری و شیردهی نیز درخصوص اقدام به روزه داری توصیه هایی کرد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت دارو