• تاریخ انتشار : 1401/08/01 - 11:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 70
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو

در چهارمین روز از هفته جهانی غذا، مسابقات ورزشی دارت و گل کوچک باهدف ترویج ارتباط بین تحرک بدنی و سلامت بین کارکنان معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، به مناسبت هفته جهانی غذا سال 1401 با فراخوان مسابقات ورزشی از آقایان و بانوان شاغل در معاونت غذا و دارو دعوت به عمل آمد تا در مسابقات دارت و گل‌کوچک شرکت کنند؛ که این مسابقات در روز چهارشنبه 27 مهر 1401 هم‌زمان با چهارمین روز از هفته جهانی غذا برگزار شد.
در این مسابقات، فائزه علی آبادی مقام اول، زهرا عنبرستانی مقام دوم، مهسا سلیمی مقام سوم رشته دارت بانوان را به خود اختصاص دادند.
همچنین مرضیه کرمی مقام اول، زینب آقامحسنی مقام دوم، معصومه عابدزاده مقام سوم در مسابقات گل‌کوچک بانوان را کسب کردند.
در سری مسابقات رشته دارت مردان به ترتیب موسی عسکری، آرش قنبری و مجتبی منصوری مقام اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
در رشته گل‌کوچک مردان مهندس ساسان قربانی مقام اول، مرتضی ابراهیمی مقام دوم و محمود عباسی مقام سوم را کسب کردند.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا
  • کد خبر : 226964
خدیجه  آب پر
تهیه کننده

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *