برگزاری جلسه آموزش بهداشت و ایمنی مواد غذایی
جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی به منظور افزایش آگاهی برای عموم مردم در سرای محله سنایی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذاو دارو،جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی با حضور مهندس صبا صادقی کارشناس اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در تاریخ 30بهمن 1403 در سرای محله سنایی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مهندس صادقی گفت : بهداشت مواد غذایی عبارت است از رعایت کلیه موازین بهداشتی در تمامی مراحل فرآوری، تولید، نگهداری، حمل و نقل و عرضه مواد غذایی تا ماده غذایی سالم و با کیفیت مطلوب به دست مصرف کنندگان برسد.
وی در ادامه در خصوص چهار مرحله بهداشت و ایمنی مواد غذایی مبنی بر تمیز کردن دستها و ظروف و وسایل کار، جدا نگه داشتن اقلام خام از پخته و جابجا نکردن آلودگی ها، طبخ مواد غذایی به شکل کامل و سرد کردن به شکل صحیح توضیحاتی را ارائه نمود.
مهندس صادقی: از جمله شیوه های نگهداری مواد غذایی می توان به استفاده از سرمای 4 درجه، تهیه کنسرو، خشک کردن، استفاده از نمک، غلیظ کردن و افزایش فشار اسمزی و ... اشاره کرد.
وی همچنین در خصوص بهداشت شیر و فرآورده های آن، بهداشت فرآورده های گوشتی (گوشت قرمز، مرغ، ماهی، سوسیس و کالباس)، بهداشت روغن، روش های صحیح نگهداری تخم مرغ و برنج توصیه های لازم را به تفصیل بیان کرد.
در پایان نیز در خصوص نشانگر رنگی و توجه به آن هنگام خرید اقلام بسته بندی توضیحات لازم داده شد .
ارسال نظر