• تاریخ انتشار : 1400/12/08 - 13:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 70
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معاونت غذا و دارو

دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا

دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا با هدف افزایش برنامه ریزی، هدایت، گزارش و پیگیری ممیزی های مربوطه ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این دوره آموزشی با حضور مهندس علیرضا غیاثی مدرس در بهمن ماه 1400 در دانشکده داروسازی علوم پزشکی تهران برگزار شد.
با توجه به این مهم که مسئولیت صحه گذاری و تایید گواهی نامه های ISO 22000 اخذ شده توسط واحدهای تولیدی از جمله وظایف تعیین شده در شرح شغلی کارشناسان معاونت غذا و دارو می باشد برگزاری این دوره به منظور افزایش برنامه ریزی، هدایت، گزارش و پیگیری ممیزی های مربوطه ضرورت دارد.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا
  • کد خبر : 227083
خدیجه  آب پر
تهیه کننده

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *