تشکیل کمیته FSMS در سال جاری
FSMS (سیستم مدیریت ایمنی غذایی) یک رویکرد سیستماتیک برای کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی در یک تجارت مواد غذایی به منظور اطمینان از ایمن بودن غذا برای خوردن است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو،کمیته FSMS دانشگاهی در تاریخ 15 اسفند 1402 با حضور دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو و رئیس کمیته،مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی و دبیر کمیته، مهندس فاضلی فرد نماینده آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، نماینده انجمن صنایع غذایی و سرممیز کمیته در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
همچنین: در این کمیته تمدید گواهی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی IS0 22000:2018 شرکت مارگارین مطرح و در این خصوص بحث و تبادل نظر شد.
ارسال به دوستان