به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:
برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی
دوره آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی با حضور مهندس مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو ، صبح امروز 31 اردیبهشت 1404 وبینار دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی با حضور مهندس مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و کارشناسان معاونت در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این وبینار مهندس صادقی در ابتدای جلسه در خصوص نحوه بارگزاری اطلاعات و مستندات واحدهای تولیدی در سامانه TTAC به منظور اخذ مجوز ورود ماده اولیه به کشور و فرآیند امور مربوط به نحوه ترخیص کالا از گمرگ و صدور مجوز مصرف جهت ماده اولیه به جهت ورود به خط تولید و اطلاع رسانی در راستای تبعات حاصل از درج اشتباهات و خطاها در ثبت اطلاعات و یا عدم ارائه مستندات کافی در سامانه TTAC توضیحات کامل را ارائه نمود.
همچنین مهندس محمدی در ادامه به آموزش ثبت درخواست ،بازبینی پروانه منبع غذا و آشامیدنی در سامانه مدیریت پروانه های سلامت محور(TTAC) و همچنین تخلفات مرتبط با سامانه پرداخت و در بخشی از کارگاه به منظور مشارکت بیشتر شرکت کنندگان، پرسش و پاسخ انجام و به سوالات و ابهامات مسئولین فنی در خصوص نحوه اجرای فرایندها پاسخ داده شد.
در ادامه این وبینار مهندس نافعی در خصوص آشنایی با قوانین خوراکی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی، آئین نامه ها و شرح وظایف مسئول فنی در واحدهای تولیدی به تفصیل مطالب را ارائه کرد.
در خاتمه مهندس مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی در خصوص دستورالعمل نحوه رسیدگی به خطاها و تخلفات سامانه ttac توضیحات لازم را ارائه داد.
ارسال نظر