معاونت غذا و دارو | دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس

  • تاریخ انتشار : 1404/07/30 - 08:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 356
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس در سال 1404

وبینار دو روزه مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می گردد.

برگزاری دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس در سال 1404

مراحل ثبت نام جهت شرکت در وبینار دو روزه "مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس" عبارتند از:

 

  1. نامه معرفی مسئول فنی در سربرگ واحد تولیدی با ذکر نام و نام خانوادگی مسئول فنی، کد ملی، شماره همراه متقاضی جهت دریافت لینک دوره، کد رهگیری فیش واریزی، نام معاونت غذا و دارو مربوطه در میز خدمت این معاونت به نشانی https://mizekhedmat.tums.ac.ir/ بارگذاری گردد.

چنانچه از یک مجموعه چند مسئول فنی شرکت می کنند می توانید کلیه مشخصات مربوطه را در یک نامه ارسال نمایید.

 

  1. مبلغ 14800000 ریال (یک میلیون و چهارصد و هشتاد هزار تومان) به ازای هر مسئول فنی به شماره شبا بانک مرکزی IR270100004001076103006756 و شماره شناسه 360076174140104000000000000640 به نام معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران (درج شناسه الزامی و ضروریست) واریز شود و پیوست نامه گردد.

لازم به ذکر است فیش مربوطه دارای کد رهگیری یا کد پیگیری خوانا و مشخص باشد.

 

  1. لینک شرکت در کلاس به افراد متقاضی، روز آموزش پیامک خواهد گردید.
  2. شرکت در دوره دو روزه دارای 10 امتیاز بازآموزی می باشد.
  3. مهلت ثبت نام در دوره تا تاریخ 11 آبان می باشد.
  4. در صورت نیاز با شماره 64432419 64432459 تماس حاصل نمایید.
  5. گواهی دوره را می توانید از معاونت غذا و دارو مربوطه دریافت نمایید.
  • کد خبر : 307836
ادمین  غذا
تهیه کننده:

ادمین غذا

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه