با ریمل بیشتر آشنا شویم
ریمل mascara یکی از پرمصرف ترین و قدیمی ترین محصولات آرایشی است که برای فرم دهی و تقویت مژه ها استفاده میشود.
ریمل یکی از پرمصرف ترین و قدیمی ترین محصولات آرایشی است که برای فرم دهی و تقویت مژه ها استفاده میشود. بازار جهانی فروش ریمل ها در سال 2022 پیزی در حدود 6 بیلیون دلار بوده است که پیش بینی میشود تا سال 2032 به حدود 14 بیلیون دلار برسد.
- ترکیبات ریمل
همه ریمل ها حاوی ترکیبات یکسانی ازجمله رنگدانه ها، روغن ها، موم ها و مواد نگهدارنده هستند اما بسته به این که ریمل حجم دهنده، بلند کننده یا تقویت کننده مژه یا ضدآب باشد مواد دیگری هم به آن اضافه میشود.
موادی مانند رنگدانه ای برای تیره کردن مژه ها مانند کربن سیاه یا اکسید آهن، پلیمرهایی برای اتصال و پوشاندن بهتر مژه ها و خشک شدن ریمل، موم ها یا روغن های غلیظ کننده برای تقویت مژه ها و مواد نگهدارنده .
برای حفظ ماندگاری ریمل از؛
- موم (معمولاً موم زنبور عسل، اما همچنین پارافین، کارناوبا یا موم خرما، موم پارافین )
- روغنها و لانول (مرطوبکننده)
- نایلون یا میکروالیاف مصنوعی استفاده میشود.
- افزودنی های جدیدی مانند کلاژن یک جزء مهم برای فرمولاسیون آرایشی است که در آن یک مرطوب کننده طبیعی موثر با 3 عدد بالا است.
v انواع ریمل ها بر اساس محلولیت
• ریملهای محلول در آب:
ریملهای محلول در آب با محتوای آب بیشتری در ترکیب دارند. این نوع ریمل، ساده و راحت از روی مژه پاک میشود . در استفاده ی روزمره آسیب کمتری به مژهها وارد می کنند. نکته منفی در مورد این ریملها اثرات تیره روی پلک پایین است.
• ریملهای ضد آب:
ریملهای ضد آب به این دلیل که آب کمتری در فرمولاسیون خود دارند باعث خشک ترشدن و اتصال محکم تر مژه ها به یکدیگر و همچنین محصول بر سطح مژه میشوند که این موضوع ممکن است آسیب بیشتری به مژه ها وارد کند. استفاده از پاک کننده ی مخصوص آرایش چشم تا حد زیادی از کشیده شدن و شکستن مژه جلوگیری میکند.
v مهم ترین انواع ریمل ها از نظر کاربرد
• ریمل حجم دهنده (Volume Mascara)
ریمل حجم دهنده حاوی پلیمرهای سیلیکون یا موم است که باعث پرپشت نشان دادن مژهها میشود. این نوع ریمل معمولا برس ضخیم و متراکم دارند.
• ریمل بلند کننده ( Lengthening Mascara )
موادی مانند الیاف بسیار ریز و ظریف است که به مژه می چسبند و ظاهر مژه را بلندتر نشان میدهند.
- انواع دیگر همچون ریمل های فر کننده ، رنگی و ... هم وجود دارند. ریمل ها از نظر مواد و ترکیبات و برس اپلیکاتور به انواع مختلفی تقسیم می شود.
چگونه ریمل را از روی چشم پاک کنیم؟
برای پاک کردن ریمل بهتر است از پد و پاک کنندههای مخصوص آرایش چشم استفاده کنید . پد آغشته به پاک کننده رو کمی روی پشم نگه دارید و بعد به آرامی در جهت رویش مژه ها بکشید.
عوارض ناشی از محصولات آرایش چشم؛
با گذشت زمان، کارشناسان اتفاق نظر دارند که سمی بودن مواد آرایشی چشمی میتواند باعث مشکلاتی مانند قرمزی، پوسته پوسته شدن پلک، حساسیت و بیماری خشکی چشم مدت شود.
طبق تحقیقات بعد از سه ماه از مصرف روزانه حدود 30 درصد از ریمل ها دچار آلودگی میکروبی خواهند شد درنتیجه توصیه میشود بیشتر از سه ماه مصرف نشود.
منبع: www.alliedmarketreserch.com
ارسال به دوستان