سه شنبه های غذا و دارو
هپاتیت: دشمن خاموش کبد و راههای مقابله با آن
هپاتیت یک بیماری جهانی با بیش از 2 میلیون مورد جدید و 3/1 میلیون مرگ در سال است. التهاب کبد اغلب در نتیجه یک عفونت ویروسی به وجود می آید ولی علل متعدد دیگری از جمله علل دارویی و نیز سبک زندگی ناسالم نیز میتواند در بروز آن نقش داشته باشد. به مناسبت روز جهانی هپاتیت مطالب آموزشی در این خصوص منتشر می گردد.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر هپاتیت دارویی
شیوع جهانی آسیب کبدی ناشی از دارو سالانه بین 14 تا 19.1 در هر 100,000 نفر است. آسیب کبدی ناشی از دارو (DILI) و آسیب کبدی ناشی از گیاهان دارویی (HILI) از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا میتواند به نارسایی حاد کبد، زردی و حتی مرگ منجر شود. به مناسب روز جهانی هپاتیت پوستر آموزشی منتشر می گردد.
ویدئو آموزشی پزشکی و دارویی
ویدئو آموزشی به مناسبت روز جهانی هپاتیت
هپاتیت یک بیماری التهابی کبد است که انواع مختلفی دارد و میتواند آسیبهای جبرانناپذیری به کبد وارد کند. این بیماری میتواند به صورت حاد یا مزمن بروز کند. عوامل متعددی مانند عفونتهای ویروسی، مصرف الکل، عوارض داروها، بیماریهای خودایمنی و برخی سموم میتوانند هپاتیت را ایجاد کنند.به مناسب روز جهانی هپاتیت، ویدئو آموزشی جهت افزایش اگاهی منتشر می گردد.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر اقلام آرایشی بهداشتی قاچاق
پوستر اقلام آرایشی بهداشتی قاچاق و نحوه تهیه این اقلام جهت آموزش و آگاهی بخشی عمومی منتشر می گردد.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر عدم تهیه مکمل از محل های غیرمجاز
پوستر عدم تهیه مکمل از محل های غیرمجاز و مکان مجاز تهیه مکمل ها جهت آموزش و آگاهی بخشی عمومی منتشر می گردد.
پوستر پزشکی و دارویی
داروخانه تنها محل مجاز عرضه دارو و مکمل های غذایی است
داروخانه تنها محل مجاز عرضه فرآوردههای دارویی است و فروش این موارد در مغازهها غیرقانونی است.
پمفلت پزشکی و دارویی
پمفلت نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور(TTAC)
به مناسبت هفته مبارزه با قاچاق کالا و اهمیت این موضوع، پمفلت آموزشی در خصوص اصالت سنجی داروها و نحوه شناسایی داروهای قاچاق، به همت واحد نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت معاونت غذا و داروی دانشگاه تهران، تهیه و منتشر می گردد.
سه شنبه های غذا و دارو
عوامل موثر در ارتقاء سطح سلامتی مردان
به مناسبت هفته جهانی سلامت مردان مطالب آموزشی در جهت ارتقاء سطح سلامتی مردان منتشر میگردد.
ویدئو آموزشی پزشکی و دارویی
ویدیو آموزشی نکات کلی مایع درمانی و روش های مصرف بهینه محلولهای تزریقی حجیم
نزدیک 30درصد از حجم مایعات دریافتی بیماران بستری در بیمارستان به دنبال انفوزیون دارو، گاواژ و یا مصرف خوراکی داروها وارد بدن میشود. از طرفی محلولهای تزریقی حجیم ویژگیهایی دارند که باید در تجویز آنها (به ویژه در صورت اضافه شدن داروهای تزریقی) توجه کرد بنابراین توجه به تجویز و مصرف منطقی این محلولها حائز اهمیت است.
کتابچه
نکات مهم در استفاده از محلولهای تزریقی حجیم (ویژه دستیاران)
کتابچه نکات مهم در استفاده از محلولهای تزریقی حجیم (ویژه دستیاران)؛ با تمرکز بر تعاریف، نکات مهم در مدیریت حجم دریافتی و بالانس مایعات، ویژگیهای محلولهای حجیم تزریقی رایج در بازار دارویی ایران و انتخاب حلال مناسب توسط بخش مراقبتهای دارویی، گروه فارماکوتراپی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مدیریت نظارت و پایش مصرف فراوردههای سلامت، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیریت پرستاری و مدیریت تعالی بالینی و امور بیمارستانها، معاونت درمان دانشگاه تهران تألیف و منتشر شد.