پوستر پزشکی و دارویی
پوستر روان گردان اکستازی
مصرف کنندگان اکستازی یا MDMA اغلب از راه خوراکی و قرص و بعضا از راه تزریقی مصرف میکنند. اکستازی یک ماده محرک و ترکیب توهم زای صنعتی است.
پوستر پزشکی و دارویی
پوستر روان گردان LSD
این ماده در دهه 1960رایج شده و امروزه نیز استفاده میشود. این ماده از نوعی قارچ به دست می آید، توهم زاست و پس از مصرف باعث میشود فرد چیز هایی را ببیند، بشوند و احساس کند که در واقع وجود ندارند. این توهمات ” تریپ یا سفر ” نامیده میشود و میتواند تا 12 ساعت طول بکشد.
سه شنبه های غذا و دارو
مصرف داروها و اهدا خون
تقریبا اکثر داروهای مصرفی تا زمانی که شرایط تحت کنترل است، مانع اهدا خون نمیشوند. تعداد کمی دارو وجود دارد که در اهدای خون از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. افرادی که از این داروها استفاده میکنند، پس از دریافت آخرین دوز دارو و قبل اهدا خون نیازمند سوال از پزشک یا داروساز در خصوص امکان اهدا خون و یا مدت زمانی هستند که بعد دریافت آخرین دوز دارو باید صبر کنند.
سه شنبه های غذا و دارو
داروهای موثر بر تیروئید
بسیاری از بیمارانی که عملکرد تیروئید آنها ارزیابی میشود، برای انواع بیماریهای غیرتیروئیدی نیز دارو مصرف میکنند. در نتیجه پزشکان باید از تداخلات بین داروهای مختلف و عملکرد تیروئید آگاه باشند.
سه شنبه های غذا و دارو
ارتباط بین عناصر کمیاب و تیروئید
پیشگیری از کمبود عناصر کمیاب نه تنها ممکن است بیماری های مرتبط با آن عنصر کمیاب را کاهش دهد، بلکه اثربخشی سایر عناصر کمیاب را نیز بهبود می بخشد.
پمفلت پزشکی و دارویی
اختلالات تیروئیدی از منظر غذا و دارو
بیماری تیروئید یک اختلال شایع غدد درون ریز است که شیوع آن در حال افزایش است. نظر به اهمیت عملکرد این غده، فدراسیون جهانی تیروئید از سال 2008 روز بیست و پنجم ماه می هر سال را به عنوان روز جهانی تیروئید نامگذاری کرده است.
ویدیو آموزشی پزشکی و دارویی
نقش داروها در اختلالات تیروئید
به مناسبت روز جهانی تیروئید ویدیویی از سری آموزش های تخصصی با حضور کارشناس واحد نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت محور، دکتر مائده دهاقین در خصوص نقش داروها در اختلالات تیروئید منتشر شد.
ویدیو غذائی،آرایشی و بهداشتی
ارتباط بین عناصر کمیاب و تیروئید
به مناسبت هفته جهانی تیروئید ویدیویی از سری آموزش های تخصصی با حضور کارشناس واحد نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت محور، مهندس زهرا کامرانی در خصوص ارتباط بین عناصر کمیاب و تیروئید منتشر شد.
توصیه های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران: پیشگیری از مسمومیت های غذایی در ایام نوروز
مسمومیتهای غذایی یکی از مواردی است که میتواند در سفرها مشکلساز شود، اما با توجه به چند نکته تغذیهای میتوان به راحتی از این نوع مسمومیت پیشگیری کرد.
پمفلت غذائی،آرایشی و بهداشتی
پمفلت پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر
مسمومیت غذایی عبارتست از مجموعه اختلالاتی که در نتیجه خوردن غذای فاسد در بدن به وجود می آید. باکتری ها،کپک، حشرات، انگل ها، گرما، رطوبت، نور، اکسیژن، مجاورت غذا با بقایای سموم دفع آفات نباتی و ... از عوامل موثر در ایجاد مسمومیت غذایی هستند. مسمومیت با موادغذایی می تواند در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فراورده های غذایی، آماده سازی و نگهداری آنها ایجاد شود.