• تاریخ انتشار : 1402/12/02 - 10:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 323
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد

دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC جهت بهره مندی مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی و آشامیدنی با امتیاز بازآموزی آموزشی بصورت غیرحضوری برگزار گردید.

دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا ودارو، جلسه آموزشی آشنایی با سامانه TTAC جهت بهره مندی مسئولین فنی شرکت ها صبح امروز 2 اسفند 1402 توسط مهندس صادقی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت بصورت غیرحضوری برگزار گردید.

در این دوره آموزشی مهندس صادقی گفت: این سامانه کمک می کند تا تمام اطلاعات به صورت سند قابل دسترسی و بررسی باشند و با ایجاد امکان ردیابی محصولات از زمان ورود تا مصرف، حق مصرف کننده برای خرید محصول اصیل و سالم پاس داشته شود.

همچنین: استفاده از این سامانه علاوه بر منافع بسیاری که برای مصرف کنندگان فراهم می سازد، از بسیاری جهات منافع زیادی نیز برای تولیدکنندگان، واردکنندگان و توزیع کنندگان اقلام بهداشتی و آرایشی دارد که می خواهند در این حوزه به صورت شفاف عمل نمایند. هرچند باید برای جلوگیری از سو استفاده از این سامانه همچنان مسئولین توجه بیشتری به آن داشته باشند.

توضیح اینکه : در این دوره در خصوص نحوه تکمیل اطلاعات لازم در سامانه TTAC، جهت تایید صلاحیت مسئول فنی و صدور کارت، نحوه ارسال تیکت و دریافت کد IRC، ترخیص کالا و صدور مجوز مصرف توضیحات لازم ارائه گردید .

  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا,اخبار معاونت
  • کد خبر : 259869
ادمین  روابط عمومی
تهیه کننده

ادمین روابط عمومی

دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد