همزمان با هفته سلامت برگزار شد:
برگزاری جلسه آموزشی بهداشت مواد غذایی
به مناسبت هفته سلامت،جلسه آموزشی بهداشت مواد غذایی با هدف آگاهی دانش آموزان در مدرسه دخترانه علامه طباطبایی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذاو دارو،جلسه آموزشی بهداشت مواد غذایی با حضور مهندس پریا شعبانی کارشناس اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی این حوزه در تاریخ 30 فروردین 1404 در مدرسه دخترانه علامه طباطبایی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مهندس شعبانی در جمع دانش آموزان گفت : بهداشت مواد غذایی عبارت است از رعایت کلیه موازین بهداشتی در تمامی مراحل فرآوری، تولید، نگهداری، حمل و نقل و عرضه مواد غذایی تا ماده غذایی سالم و با کیفیت مطلوب به دست مصرف کنندگان برسد.
وی در ادامه در خصوص چهار مرحله بهداشت و ایمنی مواد غذایی مبنی بر تمیز کردن دستها و ظروف و وسایل کار، جدا نگه داشتن اقلام خام از پخته و جابجا نکردن آلودگی ها، طبخ مواد غذایی به شکل کامل و سرد کردن به شکل صحیح توضیحاتی را ارائه نمود.
در پایان نیز در خصوص نشانگر رنگی و توجه به آن هنگام خرید اقلام بسته بندی توضیحات لازم داده شد و مسابقه بین دانش آموزان برگزار و جوایزی به آنها تعلق گرفت.
ارسال نظر