• تاریخ انتشار : 1401/06/09 - 18:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

7 کارگروه در حاشیه اجلاس مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور برگزار شد

کارگروه های همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور با هدف آموزش و همفکری در راستای برنامه های اجلاس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، هفت کارگروه با موضوعات PMS، سیستم های مدیریت ایمنی، مجوز مشاغل خانگی و چالش های آن، ترخیص و صدور مجوز مصرف کالاهای وارداتی، نحوه صدور گواهی بهداشت و گواهی انطباق برای صادرات محصولات کشاورزی و پایش سموم، چالش های ثبت منبع کارخانه، کارگاه و انبار، مشکلات مربوط به قاچاق کالا و ارائه و معرفی نسخه نمایشی (Demo) سامانه ثبت فرآورده های تولید داخل (IRC) روز چهارشنبه 9 شهریور در سالن های مدافعین سلامت، شورا و دارالفنون سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این کارگروه ها که با حضور مدیران غذایی و آشامیدنی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و تدریس نمایندگان ادارات کل سازمان غذا و دارو برگزار شد شرکت کنندگان در خصوص فعالیت هایی مانند طرح PMS، پایش سموم، سیستم های مدیریت ایمنی، مجوز مشاغل خانگی و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند.
همچنین در این کارگروه ها به مطالبی در راستای اقدامات شاخص و ویژه پیشگیری، موانع و مشکلات قانونی در حوزه مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور ارائه و پیشنهاد برای اجرای بهتر عنوان شد.
کارگروه ها با جمع بندی موارد توسط مدرسین پایان یافت.


  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا
  • کد خبر : 226991
خدیجه  آب پر
تهیه کننده

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *