برگزاری جلسه هماندیشی و بررسی مشکلات واحدهای فرآوردههای گوشتی
جلسه هماندیشی و بررسی مشکلات واحدهای فرآوردههای گوشتی با حضور مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس و اعضای هیئت مدیره انجمن فراوردههای گوشتی ایران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو،جلسه هماندیشی و بررسی مشکلات واحدهای فرآوردههای گوشتی در تاریخ اول اسفند 1403با حضور مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس فلاحتی رئیس و اعضای هیئت مدیره انجمن فراوردههای گوشتی ایران در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این جلسه مهندس مومنیان ضمن خیر مقدم ،صدمین سالگرد تاسیس و فعالیت واحدهای تولید کننده فراوردههای گوشتی را تبریک گفت و درخصوص نظارت بر واحدها و تدوین استانداردها دستورالعملها و همچنین تفاهم نامه برگزاری دورههای آموزشی مشترک برای ارتقا سطح علمی مسئولین فنی مطالبی را ارائه نمود.
همچنین مهندس فلاحتی ، رئیس هیئت مدیره نیز ضمن بیان این نکته که تعداد ۱۹۰ شرکت فرآوردههای گوشتی در کشور وجود دارند که از این تعداد ۱۴۳شرکت فعال میباشند در خصوص مشکلات واحدهای تولیدی توضیحاتی را بیان کرد.
مهندس حسین زاده نیز در ادامه افزود: با توجه به جلسه ای که باحضور رئیس سازمان غذا ودارو درخصوص تولید خانگی فراوردهای گوشتی داشته اند، درخواست نظارت بیشتر برتولید غیرمجاز فراورده های گوشتی با توجه به مخاطرات احتمالی و عدم امکان تولید ایمن این محصولات را داشت.
در پایان مقرر گردید این جلسات با حضور سایر اعضا و نمایندگان واحدهای تولیدی ادامه داشته باشد.
ارسال نظر