به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:
آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، وبینار آموزشی دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی در تاریخ 15 شهریور 1404 با حضور کارشناسان این حوزه در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این وبینار مهندس صادقی در ابتدای جلسه درخصوص نحوه بارگزاری اطلاعات و مستندات واحدهای تولیدی در سامانه TTAC به منظور اخذ مجوز ورود ماده اولیه به کشور و فرآیند امور مربوط به نحوه ترخیص کالا از گمرگ و صدور مجوز مصرف جهت ماده اولیه به جهت ورود به خط تولید و اطلاع رسانی در راستای تبعات حاصل از درج اشتباهات و خطاها در ثبت اطلاعات و یا عدم ارائه مستندات کافی در سامانه TTAC توضیحات کامل را ارائه نمود.
در ادامه مهندس محمدی به آموزش ثبت درخواست،بازبینی پروانه منبع غذا و آشامیدنی درسامانه مدیریت پروانه های سلامت محور(TTAC) و همچنین تخلفات مرتبط با سامانه پرداخت و در بخشی از کارگاه به منظور مشارکت بیشتر شرکت کنندگان، پرسش و پاسخ انجام و به سوالات و ابهامات مسئولین فنی در خصوص نحوه اجرای فرایندها پاسخ داده شد.
همچنین مهندس نافعی در خصوص آشنایی با قوانین خوراکی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی، آئین نامه ها و شرح وظایف مسئول فنی در واحدهای تولیدی توضیحاتی را به تفصیل بیان کرد و در خاتمه پرسش و پاسخ صورت گرفت و به مسئولین فنی شرکت کننده پنج امتیاز آموزشی تعلق گرفت.
ارسال به دوستان